ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

DE LEBUINUS IS VAN ONS ALLEMAAL

Doe mee met het Lebuinus Kerstkoor!

8 november t/m 25 december 2019

Met Kerst ga je zingen! Elk jaar is het weer heerlijk – haast onmisbaar- om bekende en ook nieuwe mooie kerstliederen te horen en mee te kunnen zingen. Het Kerstkoor in de Lebuinuskerk biedt hiervoor ook dit jaar volop ruimte. We nodigen in het bijzonder kinderen vanaf 8 jaar, hun ouders, jongeren en jongvolwassenen uit mee te zingen.

Op het programma staan Engelse Carols, alom geliefd en bij velen bekend.

Deze worden in vier Carol Workshops ingestudeerd en op 25 december in de feestelijke dienst van Kerstmorgen uitgevoerd. Een beetje zangervaring is wel gewenst. Het koor staat onder leiding van cantor-organist Kirstin Gramlich. Op zondag 8 december gaat het project van start. De workshops vinden plaats in de Lebuinuskerk.

Data en tijden van workshops en uitvoering:

• zondag 8 december          11.30 uur – 12.30 uur
  • zondag 15 december        11.30 uur – 12.30 uur
  • zaterdag 21 december     16.00 uur – 17.15 uur
  • zondag 22 december        11.30 uur – 12.30 uur
  • woensdag 25 december   10.00 uur uitvoering

Voor opgave en meer informatie kun je mailen naar kirstin.gramlich@lebuinuskerk.nl

Meld je aan via

Kirste Gramlich