ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

DE LEBUINUS IS VAN ONS ALLEMAAL

Dagtocht met de bus naar de Achterhoek.

18 juni 2020

Dagtocht met de bus naar de Achterhoek.

Wanneer: donderdag 18 juni van 10.45 tot 17.45. aanwezig zijn om 10.30uur.

Waar: vertrek vanaf het Open Hof

Via een mooie route genieten we eerst van een goed verzorgde lunch bij “Het Wapen van Medler” (bij Ruurlo).

Daarna gaan we naar Vierakker en bezoeken de pittoresk gelegen Sint Willibrorduskerk (de mooiste kerk van Gelderland).

We besluiten de dag met  een demonstratie van ambachtelijke bonbons maken in de vlak naast de kerk gelegen chocolaterie “Huize Ludgerus”. Natuurlijk ontbreken koffie/thee met een gebakje ook niet.

De eigen bijdrage is 35 Euro te voldoen op de dag zelf.

Aan alle activiteiten hangt een prijskaartje waar we als taakgroep Pastoraat zorgvuldig mee om willen gaan. Voor de activiteiten in januari en juni wordt een vaste bijdrage gevraagd. Voor de andere activiteiten is een vrijwillige bijdrage welkom. Wij vragen u of u zich tijdig op wilt geven maar ook afmeldt wanneer u onverhoopt niet kunt komen. Alleen dan kunnen we uitgaven nog bijstellen. Zowel voor het opgeven als voor het afmelden hanteren wij een termijn van 10 dagen voor de betreffende activiteit. Gezondheidsredenen zijn natuurlijk een uitzondering.

U kunt zich opgeven bij Ankie Bakker via de telefoon of mail, tel. 0570-629623 of ankie.bakker48@gmail.com

opgeven

Meer informatie en opgeven bij Ankie Bakker

telefoonnummer: 0570-629623
Mail: ankie.bakker48@gmail.com

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor deze activiteit is 35 Euro, op de dag zelf te voldoen.