ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

Een winterse start van het OZ /OW jaar

21 januari 2020

Een winterse start van het OZ /OW jaar

Wanneer: dinsdag 21 januari 2020 van 11.00 tot 13.30 uur.

Waar: van Vlotenhof

We komen in  winterse stemming met nostalgische beelden van  strenge winters uit de vorige eeuw. Daarna genieten we van een stamppot buffet verzorgt door Slagerij Harmsen uit Diepenveen. Ook een toetje ontbreekt niet.

Kortom een lekkere en gezellige start van het nieuwe OZ / OW jaar.

De eigen bijdrage is 10 Euro, te voldoen op de dag zelf.

Aan alle activiteiten hangt een prijskaartje waar we als taakgroep Pastoraat zorgvuldig mee om willen gaan. Voor de activiteiten in januari en juni wordt een vaste bijdrage gevraagd. Voor de andere activiteiten is een vrijwillige bijdrage welkom. Wij vragen u of u zich tijdig op wilt geven maar ook afmeldt wanneer u onverhoopt niet kunt komen. Alleen dan kunnen we uitgaven nog bijstellen. Zowel voor het opgeven als voor het afmelden hanteren wij een termijn van 10 dagen voor de betreffende activiteit. Gezondheidsredenen zijn natuurlijk een uitzondering.

U kunt zich opgeven bij Ankie Bakker via de telefoon of mail, tel. 0570-629623 of ankie.bakker48@gmail.com

opgeven

Meer informatie en opgeven bij Ankie Bakker

telefoonnummer: 0570-629623
Mail: ankie.bakker48@gmail.com

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor deze activiteit is 10 Euro, op de dag zelf te voldoen.