Familievoorstelling Walla Kristalla!

17 maart 2019

Hoe zingt een Marokkaanse moeder haar kindje in slaap, welke liedjes worden er in Surinaamse families gezongen en hoe klinken ze in het Turks of in het Pools? Er bestaat geen taal of er wordt in gezongen. Kinderliedjes zijn van overal ter wereld. Het zijn vaak heel oude liedjes die voortdurend worden doorgegeven en die nooit verdwijnen. Ze zijn vrolijk, dromerig of troostend, maar ook soms een beetje geheimzinnig. Saartje Van Camp heeft kinderliedjes verzameld uit verschillende landen en culturen. Ze heeft mensen gevraagd om voor haar een liedje te zingen uit hun jeugd, uit hun cultuur en heeft in keukens en huiskamers, in buurthuizen en op de markt opnames gemaakt. Zo verzamelde ze bijna 300 traditionele kinderliedjes uit meer dan 30 landen. De mooiste liedjes bracht ze samen in een muziekvoorstelling voor kinderen.

Cello en Orgel

Saartje Van Camp zingt, speelt cello en zingende zaag, Sebastiaan van Delft speelt orgel. Samen vormen ze een duo. In het sprookjesachtige liedjesverhaal Walla Kristalla nemen ze iedereen mee op reis. We rijden mee met een blauwe trein, gaan proeven in een exotische keuken, komen op een feest, klappen, zingen en dansen. Liedjes uit o.a. Griekenland, Rusland en China worden afgewisseld met oude, klassieke en nieuwe muziek. Saartje Van Camp is celliste, zangeres en theatermaker. Ze werkt veel samen met Spinvis. Daarnaast componeert ze en creëert ze voorstellingen voor kinderen en volwassenen. Sebastiaan van Delft is organist en pianist. Hij is een bevlogen muzikant die zowel klassiek, tango, jazz en funk speelt.

• Naam activiteit: Familievoorstelling 4+
    Startdatum en tijd: 17 March 2019 15:00
    Einddatum en tijd: 17 March 2019 16:30
    Locatie: Lebuinuskerk

Omschrijving: Kerk open om 14:30 uur Toegang € 8,00 per persoon

Koop hier alvast uw kaarten en voorkom wachten in de rij aan de kassa!

Toegangskaart Walla Kristalla!
Walla Kristalla