ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

DE LEBUINUS IS VAN ONS ALLEMAAL

Krachtvoer ontbijt

14 mei 2020

Krachtvoer is een ontmoetingsplek voor mensen ‘in between jobs’, voor wie werkeloos is en/of op zoek naar ander werk. Maar het gaat bij Krachtvoer niet over wat je bent, maar over wie je bent! Als mens ben je beeld van God. Het gaat ook over welk voer jou kracht geeft. Daarmee is Krachtvoer een netwerk van hoop, geloof en bezieling.

De ochtend begint met ont-moeten bij een voedzaam ontbijt. Daarna volgt een prikkelend programma met aandacht voor nieuwe energie en inzichten. De bijeenkomsten op de tweede donderdag van elke maand staan open voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst of levensbeschouwing.

De ontbijtbijeenkomsten van 9-12 uur zijn op de volgende donderdagen: 10 okt, 14 nov, 12 dec, 9 jan, 13 febr, 12 mrt, 9 april, 14 mei, 11 juni en 9 juli. (welkom vanaf 8:45)

Krachtvoer is pioniersplek van de Protestante Gemeente Deventer, in samenwerking met het Meester Geertshuis en Protestantse Kerk Nederland.

Elke 2e donderdag van de maand (behalve in augustus) een ontbijtbijeenkomst van 9 tot 12 uur in het Meester Geertshuis, Assenstraat 20 in Deventer.

Kijk voor exacte data op www.facebook.com/krachtvoerdeventer.

Meld je aan via

Henk-Jan Gosseling