Kunstvesper in de Lebuinuskerk

Startdatum en tijd: 16 June 2019 16:30
    Einddatum en tijd: 16 June 2019 00:00
    Locatie: Lebuinuskerk

Omschrijving: Componist Joost Kleppe (1963) is gefascineerd door het thema ‘onderweg zijn’. Welke richting kies je in je leven, en waarom? Welke reis maak je, welke diepten ga je door en wat brengt geluk, wat wordt je gegeven? Het is een ontdekkingsreis: de weg, dat zijn jouw stappen en anders niet. Kleppe zette een Portugees gedicht van deze strekking op muziek. In de Lebuinuskerk komt dat lied tot klinken tijdens een kunstvesper. Naast een gedicht van Annie M.G. Schmidt, een fragment uit ‘Nachttrein naar Lissabon’, terwijl ook uit bijbel en liedboek wordt geput. De naam ‘vesper’ duidt het tijdstip van de viering aan, rond het begin van de avond. Er hoort geen preek bij. Iedereen is van harte welkom in deze bijzondere vesper. M.m.v. het Uriëlconsort, organist Kirstin Gramlich en ds. Saar Hoogendijk. Zondag 16 juni. Aanvang 16.30 uur. Toegang: vrije gift.