ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

Overzomeren/Overwinteren: Paaskaarten maken

Wanneer: woensdag 19 februari van 10.00 tot 12.30 uur

Waar: van Vlotenhof

Vanmorgen helpt Rosemarijn ons weer traditiegetrouw met het maken van de Paaskaarten voor onze 80-plussers.

We sluiten af met een éénvoudige lunch.

Aan alle activiteiten hangt een prijskaartje waar we als taakgroep Pastoraat zorgvuldig mee om willen gaan. Voor de activiteiten in januari en juni wordt een vaste bijdrage gevraagd. Voor de andere activiteiten is een vrijwillige bijdrage welkom. Wij vragen u of u zich tijdig op wilt geven maar ook afmeldt wanneer u onverhoopt niet kunt komen. Alleen dan kunnen we uitgaven nog bijstellen. Zowel voor het opgeven als voor het afmelden hanteren wij een termijn van 10 dagen voor de betreffende activiteit. Gezondheidsredenen zijn natuurlijk een uitzondering.

U kunt zich opgeven bij Ankie Bakker via de telefoon of mail, tel. 0570-629623 of ankie.bakker48@gmail.com

opgeven

Meer informatie en opgeven bij Ankie Bakker

telefoonnummer: 0570-629623