ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

14 juli 2020

OZ/OW Lezing over de tropische landbouwschool aan de Brinkgreverweg

Wanneer: dinsdag 14 juli van 10.00 tot 12.00 uur

Waar: de Mariakerk (ingang via de Lebuinuskerk)

Dhr. Gildemacher neemt ons via een beeldende lezing mee terug in de tijd en verteld ons over onze eens zo wereldbekende landbouwschool met zijn tropische kassen en tuinen.

Aan alle activiteiten hangt een prijskaartje waar we als taakgroep Pastoraat zorgvuldig mee om willen gaan. Voor de activiteiten in januari en juni wordt een vaste bijdrage gevraagd. Voor de andere activiteiten is een vrijwillige bijdrage welkom. Wij vragen u of u zich tijdig op wilt geven maar ook afmeldt wanneer u onverhoopt niet kunt komen. Alleen dan kunnen we uitgaven nog bijstellen. Zowel voor het opgeven als voor het afmelden hanteren wij een termijn van 10 dagen voor de betreffende activiteit. Gezondheidsredenen zijn natuurlijk een uitzondering.

U kunt zich opgeven bij Ankie Bakker via de telefoon of mail, tel. 0570-629623 of ankie.bakker48@gmail.com

opgeven

Meer informatie en opgeven bij Ankie Bakker

telefoonnummer: 0570-629623