ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

DE LEBUINUS IS VAN ONS ALLEMAAL

Q-Brass Collectief: Fall & Rise

23 november 2019

Het Q-Brass Collectief brengt koperblaasmuziek in zijn puurste vorm: het koperensemble. Het collectief is niet een standaard  kwintet, maar een uitgebreide vorm als ‘brass-choir’ inclusief percussie. Hierdoor is het mogelijk om ook minder voor de hand liggende muziek te kunnen uitvoeren. Het collectief bestaat uit 5 amateur- en 5 professionele muzikanten die het publiek op een originele en frisse manier kennis laten maken met koperblaasmuziek en percussie. De concerten van het Q-Brass Collectief zijn van hoogwaardige kwaliteit en voor een breed publiek toegankelijk.

Fall & Rise verwijst naar de altijddurende worstelingen van het leven. Gebeurtenissen die ingrijpend zijn en lijken te leiden naar een ondergang, maar ook weer leiden naar nieuw mogelijkheden om wat van het leven te maken.

Tijdens dit concert zullen werken van bekende en minder bekende componisten uitgevoerd worden. Het Q-Brass collectief speelt muziek uit verschillende perioden vanaf renaissance tot aan hedendaagse muziek. Naast klassiek worden ook andere stijlen zoals jazz en pop niet geschuwd.

Koop hier alvast uw kaarten en voorkom wachten in de rij aan de kassa!

Toegangskaarten

Q-Brass Collectief bestaat uit:

• Alike Jonkman (piccolo/trompet)
  • Peter Zelhorst (trompet)
  • Bert de Jong (trompet)
  • Anne Ziel (flugelhorn)
  • Maarten Gal (waldhoorn)
  • Hans Oosterhaven (trombone)
  • Nico Karel (trombone)
  • Dyon Jansen (bas-trombone)
  • Jan Gerzinus Jongsma (tuba)
  • Henri Timmerman (percussie)