ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

DE LEBUINUS IS VAN ONS ALLEMAAL

Wishful Singing – Angels & Demons

18 januari 2020

Van schitterende engelenzang tot duistere orgelklanken: het komt allemaal voorbij in Angels & Demons door Wishful Singing en Hayo Boerema. Wishful Singing zingt onder meer een sprankelende bewerking van het werk Angeli van Joey Roukens, dat in 2018 tijdens de Cello Biënnale in première ging, nu in een nieuwe versie voor orgel en vrouwenstemmen. Daarnaast laat het ensemble onder andere eeuwenoude gregoriaanse melodieën van Hildegard von Bingen horen, waarin de Duivel een onschuldige ziel probeert te verleiden. Hayo Boerema tekent voor grimmige orgelimprovisaties én voor een arrangement van Rammstein’s klassieker Engel.

Het concert

• Naam activiteit: Angels & Demons
    Startdatum en tijd: 18 January 2020 20:15
    Einddatum en tijd: 18 January 2020 21:45
    Locatie: Lebuinuskerk

Organisatie: Stichting Lebuinusconcerten

KAARTEN

Koop hier alvast uw kaarten en voorkom wachten in de rij aan de kassa!

Kaarten

Om kaarten te bestellen klikt u op de knop ‘kaarten’ hierboven en vervolgens op ‘tickets’ in de menubalk rechtsboven. Daarna kun u het aantal kaarten kiezen en deze afrekenen via onze webshop. U krijgt vervolgens bericht in uw e-mail. LET OP: als u geen e-mail ontvangt, controleer dan even de spam-map van uw e-mail. Bij de kassa is tevens bekend of u kaarten heeft gekocht via de webshop. Er zijn ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar.