ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

DE LEBUINUS IS VAN ONS ALLEMAAL

Stand huren?

Hebt u interesse in het huren van een stand tijdens de komende editie?

Een standaard marktkraam van 4 meter breed kost, voorzien van stroom en stoelen, € 120 (wijzigingen voorbehouden). Tegen meerkosten zijn ook aanpassingen mogelijk, zoals een achterdoek, te benutten ruimte voor de stand e.d.

U kunt zich inschrijven (voor 1 september 2019) via kerstmarkt@lebuinuskerk.nl Op dit adres kunt u ook terecht voor uw overige vragen. Wij vragen u of u het formulier zo volledig mogelijk in wilt vullen zodat wij een goed beeld hebben van uw stand en uw waren.

Heeft u toch interesse in een standje en schrijft u zich in ná 1 september 2019, dan plaatsen wij u op een wachtlijst en wordt u gebeld als er nog plek is.

De kerstmarkt wordt, namens de SEL (Stichting Erfgoed Lebuinuskerk), georganiseerd door de kerstmarktcommissie, die bestaat uit vrijwilligers. Buiten het seizoen kunt u ook contact opnemen met koster Marco Heemskerk, facilitair manager van het gebouw, via het kerkelijk bureau van de Lebuinuskerk.