Stand huren?

Hebt u interesse in het huren van een stand tijdens de komende edities?

Een standaard marktkraam van 4 meter breed kost, voorzien van stroom en stoelen, € 120 (wijzigingen voorbehouden). Tegen meerkosten zijn ook aanpassingen mogelijk, zoals een achterdoek, te benutten ruimte voor de stand e.d.

U kunt zich (voor 1 september 2019) inschrijven via kerstmarktlebuinus@gmail.com. Let op: met ingang van februari 2019 zal tevens het mailadres kerstmarkt@lebuinuskerk.nl worden gebruikt. Op dit adres kunt u ook terecht voor uw overige vragen.

De kerstmarkt wordt, namens de SEL, georganiseerd door de kerstmarktcommissie, die bestaat uit vrijwilligers. Buiten het seizoen kunt u ook contact opnemen met koster Marco Heemskerk, facilitair manager van het gebouw, via het kerkelijk bureau van de Lebuinuskerk.