De Lebuinuskerk huren - kiezen voor een unieke ambiance

De Lebuinuskerk is als ontmoetingsplek gevormd door talloze generaties. Samen creëerden zij een unieke kwaliteit, die elke bezoeker herkent en waardeert. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, het betreden van de eerbiedwaardige en verrukkelijke Lebuinus is een ervaring. Kerkgangers, ze nemen hier nog elke zondagochtend plaats, weten dat al eeuwen.

Maar evenmin ontgaat dit de talloze bezoekers die week in week uit naar de Lebuinus komen voor de meest uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten.

Als organisator van een dergelijk evenement heeft u dan ook alle reden om voor deze veelzijdige ruimte te kiezen. Want wie uw doelgroep ook is, de bezoekers van uw evenement zullen zich verrijkt voelen door de allure en de ambiance van deze heerlijke ontmoetingsplaats.

Een verhuurder die met u meedenkt

Achter de historische façade ontdekt u als huurder een moderne organisatie. Deze beschikt over alle middelen om de sfeer van de ruimte aan uw wensen aan te passen. Bijvoorbeeld uitlichting op maat, een hypermoderne geluidsinstallatie en ingenieuze mogelijkheden om de ruimte aan te kleden. De modernste catering-voorzieningen helpen u bij de rimpelloze uitvoering van uw evenement.

We staan u graag te woord

De ruimtes kunt u huren per dagdeel van vier uur. Na 22.00 uur is er een toeslag op de dagprijs, met een extra toeslag na 24.00 uur. Tarieven op aanvraag. De algemene voorwaarden worden u toegezonden met de offerte.

We staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Koster Marco Heemskerk
Grote Kerkhof 38 en Kleine Poot 7