WELKOM IN DE LEBUINUSKERK

Veelzijdige ruimte

U kunt de ruimtes van de Lebuinus huren voor heel verschillende doeleinden. De stoelen in het middenschip staan niet vast zodat de hele ruimte beschikbaar is. Voor bijvoorbeeld: congressen, concerten, lezingen, huwelijken
recepties, symposia, diploma-uitreikingen, (bedrijfs-) feesten, modeshows, theatervoorstellingen, exposities, beurzen, enzovoort.

De Lebuinus is een burgerlijke trouwlocatie: de inzegening, de belofte voor de ambtenaar, de receptie en het diner: het kan allemaal plaatsvinden in dezelfde inspirerende ruimte. Conferenties krijgen door de oeroude Lebuinus extra allure, een antiekbeurs een onderscheidend cachet. Kunstenaars roemen de unieke, transparante lichtval die kunstwerken een extra dimensie geeft.

En hoewel de ruimte duizelingwekkend kan zijn als je omhoog kijkt, zijn er overal sfeervolle plekken waar iedereen zich helemaal op zijn gemak en thuis zal voelen.

Uw evenement tot zijn recht laten komen

De verhuurder heeft veel ervaring bij het optimaal gebruik van de ruimte waardoor uw evenement optimaal tot zijn recht komt. Diners en buffetten zijn in dit monumentale gebouw moeiteloos te organiseren. Voor tafelopstellingen zijn het middenschip en de zijbeuken beschikbaar, maar ook de magistraatskapel of de kerkfoyer (de kooromgang), voor zowel grote als kleinere gezelschappen.

Bedrijven, overheden, particulieren, culturele instellingen, verenigingen: ze vinden in de Lebuinus een professionele organisatie die met ze meedenkt hoe de ruimte optimaal kan worden ingezet om de ambiance te creƫren die het evenement tot een succes maakt