GEVOLGEN CORONAVIRUS LEBUINUSKERK

Klik hier voor meer informatie

DE LEBUINUSKERK IS VAN ONS ALLEMAAL

Reguliere openingstijden kerkgebouw

Laagseizoen (1 november tot 1 april)
Maandag t/m Zaterdag 11:00 – 16:00

Hoogseizoen (1 april tot 1 november)
Maandag t/m Zaterdag 11:00 – 17:00

Belangrijk: in verband met een evenement, opbouw van een evenement of onderhoud, kan de openstelling afwijken van de reguliere tijden hierboven. Op sommige dagen is de kerk helemaal niet toegankelijk voor bezichtiging. Actuele informatie hierover vindt u in de rechterkolom op deze pagina.

Soms is de kerk wel toegankelijk, maar alleen tegen betaling, in verband met een evenement. Zie hiervoor het overzicht van activiteiten.

Op zondagen is de kerk niet open voor bezichtiging. Natuurlijk zijn er op zondag wel vieringen, zie voor meer informatie ook bij activiteiten.

Openingstijden Lebuinustoren

Alle zaterdagen van april t/m oktober 13:00-16:00
Op werkdagen tijdens schoolvakanties van april t/m oktober 13:00-16:00
Gesloten op zon- en feestdagen, zie activiteiten.

De openingstijden van de toren staan grotendeels los van de activeiten in de Lebuinuskerk.

In overleg is het mogelijk om een groep de toren op te nemen buiten openingstijden, neem daarvoor contact op met ons.

Afwijkende openstelling in verband met het coronavirus

De kerkdiensten

De kerkdiensten tot 1 april zijn alleen digitaal te volgen via www.kerkdienstgemist.nl en Deventer TV. De kerk is niet open voor belangstellenden. Klik hier voor meer informatie.

Openingstijden Lebuinuskerk

Van maandag tot en met zaterdag is de kerk geopend tussen 11:00 en 13:00 uur voor individuele bezoekers die een kaarsje willen aansteken en dergelijke.

Overige activiteiten

De overige activiteiten in en vanuit de Lebuinuskerk gaan in maart niet door.