Reguliere openingstijden kerkgebouw

Laagseizoen (1 november tot 1 april)
Maandag t/m Zaterdag 11:00 – 16:00

Hoogseizoen (1 april tot 1 november)
Maandag t/m Zaterdag 11:00 – 17:00

Belangrijk: in verband met een evenement, opbouw van een evenement of onderhoud, kan de openstelling afwijken van de reguliere tijden hierboven. Op sommige dagen is de kerk helemaal niet toegankelijk voor bezichtiging. Actuele informatie hierover vindt u in de rechterkolom op deze pagina.

Soms is de kerk wel toegankelijk, maar alleen tegen betaling, in verband met een evenement. Zie hiervoor het overzicht van activiteiten.

Op zondagen is de kerk niet open voor bezichtiging. Natuurlijk zijn er op zondag wel vieringen, zie voor meer informatie ook bij activiteiten.

Openingstijden Lebuinustoren

Alle zaterdagen van april t/m oktober 13:00-16:00
Op werkdagen tijdens schoolvakanties van april t/m oktober 13:00-16:00
Gesloten op zon- en feestdagen, zie activiteiten.

De openingstijden van de toren staan grotendeels los van de activeiten in de Lebuinuskerk.

In overleg is het mogelijk om een groep de toren op te nemen buiten openingstijden, neem daarvoor contact op met ons.

Afwijkende openstelling - check hier de data

Kerk gesloten:
21 en 22 november 2018 – Afronding restauratie Holtgräve-orgel